Charlotte Gubbels

Toen ik voor het eerst bij Gilsing binnen stapte was ik meteen onder de indruk van het gevoel dat Miriam en haar team weten te creëren. Gilsing is een warm en persoonlijk bedrijf waar iedereen inbreng heeft op zijn eigen manier. Tijdens onze kennismaking vertelde Miriam vol enthousiasme over Gilsing en de positieve ontwikkelingen die het bedrijf de afgelopen jaren doorgemaakt heeft. Door groter te denken en tegelijkertijd klein te blijven kunnen wij iedere ondernemer een passend mediaplan aanbieden!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ons doel is het vergroten van uw zichtbaarheid en ons uitgangspunt is uw doelgroep. Om uw doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen is het belangrijk om de juiste middelen in te zetten. Wij kunnen uw boodschap op verschillende manieren overbrengen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze bladen, ons online platform, socialmedia, flyers en nog veel meer.

Over Gilsing
Gilsing lokale media is een uitgever van 47 ultra lokale weekbladen in de regio Midden Limburg. Met een oplage van ruim 73.000 exemplaren bereiken we zo'n 175.000 lezers. Gilsing zorgt met de hulp van ongeveer 400 bezorgers dat de bladen wekelijks bij de lezers komen. Tegelijk met de weekbladen worden folders van klanten verspreid die door middel van deze losse folder hun bericht extra onder de aandacht willen brengen.
Gekoppeld aan ieder weekblad is er in elk dorp of wijk een digitaal platform actief met dezelfde naam als het blad. Op deze manier bereiken we naast de papieren lezer ook de digitale. Daarnaast is er voor elk dorp een facebook pagina met dezelfde naam waarmee de socialmedia ook zijn aandacht krijgt.
De ontwikkeling van een Gilsing app, waarmee de lezer en de adverteerder nog dichter bij elkaar komen, is het laatste stukje waarmee de communicatie via alle media wordt gecompleteerd.

Over mijzelf
Ik ben Charlotte Gubbels, media adviseur bij Gilsing lokale media. De regio waarin ik werkzaam ben is de Gemeente Nederweert en een gedeelte van de Gemeente Leudal (Heythuysen, Grathem, Kelpen-Oler, Neeritter, Ittervoort, Ell, Haler, Hunsel en Baexem).
Tijdens een persoonlijk gesprek probeer ik inzicht te krijgen in uw situatie en aan de hand van uw informatie en mijn ervaring maak ik een passend advies. Tijdens de contractperiode evalueren we samen en stellen we het plan daar waar nodig bij.