Algemeen

Vanaf 11 oktober 2018 ook in Nederweert !
HUMANITAS MIDDEN-LIMBURG gaat fors uitbreiden!

Door Gilsing lokale media

Na een Formulieren Steunpunt Humanitas in Weert op Brede school Markeent en in het Bibliocenter ingericht te hebben, gaan op 11 oktober ook in de wijk Keent bij KEENT ONDERNEEMT in Weert en bij STICHTING DE GUNNERIJ in Nederweert de deuren open voor deze vorm van hulpverlening.
Er komen bij deze organisaties veel vragen binnen voor hulp en ondersteuning bij het formulieren invullen (de mensen zien door de bomen het bos niet meer), en vaak staat er een grote doos onder de brievenbus met veel ongeopende brieven, veelal van belastingdienst, deurwaarder e.d., waar ze zich geen raad mee weten.
Formulieren Steunpunt Humanitas helpt deze mensen daarbij, als ze het zelf even niet redden.
Wij zijn laagdrempelig en mensen/ouders schamen zich niet om ook met hun vragen over opvoeding, gezin en de vele regels in onze maatschappij bij ons te komen. Maatschappelijke Ondersteuning Humanitas gaat samen met hen op zoek naar mogelijke oplossingen, en we begeleiden hen daarbijtotdat ze weer zelfstandig kunnen functioneren. Elke week is er bij elk Formulieren Steunpunt een inloopspreekuur van twee uur waar de mensen met hun vragen binnen kunnen lopen, en de hulp van de vrijwilligers van Humanitas is helemaal gratis!
Humanitas Midden-Limburg gaat, in navolging van bij Fatima-aan-zet ook bij Keent Onderneemt en De Gunnerij Info-shops houden. Allerlei belangrijke thema’s van Humanitas kunnen daar aanbod komen: EENZAAMHEID, VERLIES, OPVOEDEN, OPGROEIEN, DETENTIE, SCHULDEN, THUISADMINISTRATIE EN MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING.
De openingstijden van het inloopspreekuur zijn bij KEENT ONDERNEEMT, Sint Jozefskerkplein 3, Weert op donderdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur. En bij Stichting DE GUNNERIJ, Lambertushof 2, Nederweert op donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur. U BENT VAN HARTE WELKOM!
U kunt HUMANITAS MIDDEN-LIMBURG bereiken op:
Per email: middenlimburg@humanitas.nl Per telefoon: 06 57179172

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Heren Burberrys winter/regenjas

  Heren winter/regenjas,merk Burberrys,maat 54,kleur beige.De voering kan er uitgehaald worden; dan kan hij als regenjas gedragen worden.De jas is net gestoomd. Lees meer
 • Headline 1

  VOLVO VELGEN INCL. WINTERBANDEN

  Volvo velgen incl. Winterbanden maat: 15 inch profiel banden: - 2 met profiel van 2 - 2 met profiel van 3 Lees meer
 • Headline 1

  carnavalskleding

  Paarse half lange jas met paarse broek maat 104 maat 116 €8,00 per setje Lees meer
 • Headline 1

  Nachtkastje

  Oud nachtkastje met lade en deur. Wij gebruikte om telefoontoebehoren en autosleutels ed. in op te bergen. Het kastje is van gefineerd hout en een hardstenen/marmere blad. Het kastje is prima in orde alleen de fineer is op enkele plaatsen beschadigd Afmetingen: hoogte : 85cm breedte/diepte: 38cm Onzinbiedingen worden verwijderd Lees meer
 • Headline 1

  rommelmarkt spullen gevraagd

  ik ben op zoek naar spulletjes voor de rommelmarkt. geen meubels maar klein gerei. ook kleding gordijnen spreien schoenen. geen rommel waar gaten in zitten maar nog een 2de ronde kunnen mee gaan. dus ruim uw zolder eens of schuur eens kast ontruiming doen ik kom het graag bij u ophalen laat maar weten geen inkoop Lees meer

Laatste reacties