Algemeen

Vanaf 11 oktober 2018 ook in Nederweert !
HUMANITAS MIDDEN-LIMBURG gaat fors uitbreiden!

Door Gilsing lokale media

Na een Formulieren Steunpunt Humanitas in Weert op Brede school Markeent en in het Bibliocenter ingericht te hebben, gaan op 11 oktober ook in de wijk Keent bij KEENT ONDERNEEMT in Weert en bij STICHTING DE GUNNERIJ in Nederweert de deuren open voor deze vorm van hulpverlening.
Er komen bij deze organisaties veel vragen binnen voor hulp en ondersteuning bij het formulieren invullen (de mensen zien door de bomen het bos niet meer), en vaak staat er een grote doos onder de brievenbus met veel ongeopende brieven, veelal van belastingdienst, deurwaarder e.d., waar ze zich geen raad mee weten.
Formulieren Steunpunt Humanitas helpt deze mensen daarbij, als ze het zelf even niet redden.
Wij zijn laagdrempelig en mensen/ouders schamen zich niet om ook met hun vragen over opvoeding, gezin en de vele regels in onze maatschappij bij ons te komen. Maatschappelijke Ondersteuning Humanitas gaat samen met hen op zoek naar mogelijke oplossingen, en we begeleiden hen daarbijtotdat ze weer zelfstandig kunnen functioneren. Elke week is er bij elk Formulieren Steunpunt een inloopspreekuur van twee uur waar de mensen met hun vragen binnen kunnen lopen, en de hulp van de vrijwilligers van Humanitas is helemaal gratis!
Humanitas Midden-Limburg gaat, in navolging van bij Fatima-aan-zet ook bij Keent Onderneemt en De Gunnerij Info-shops houden. Allerlei belangrijke thema’s van Humanitas kunnen daar aanbod komen: EENZAAMHEID, VERLIES, OPVOEDEN, OPGROEIEN, DETENTIE, SCHULDEN, THUISADMINISTRATIE EN MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING.
De openingstijden van het inloopspreekuur zijn bij KEENT ONDERNEEMT, Sint Jozefskerkplein 3, Weert op donderdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur. En bij Stichting DE GUNNERIJ, Lambertushof 2, Nederweert op donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur. U BENT VAN HARTE WELKOM!
U kunt HUMANITAS MIDDEN-LIMBURG bereiken op:
Per email: middenlimburg@humanitas.nl Per telefoon: 06 57179172

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  verlengkabel

  verlengkabels 3x 1,5 mm plm 25 meter lang nieuwe stekkers en contrastekkers mooie en vrijwel kinkvrije rubber kabel prijs is per stuk De stekkers die er nu aan zitten zijn vervangen door de gebruikelijke norm rubber stekkers Lees meer
 • Headline 1

  kinder weefraam

  leuk weefraam voor creatieve kinderen of ouders zo goed als nieuw Lees meer
 • Headline 1

  deurborstels / nieuw

  deurborstels Je verhinderd hiermee dat er bladeren of ongedierte door kieren kunnen glippen NIEUW lang 125 cm Bellen 0651342129 Lees meer
 • Headline 1

  DVD rekken ( mogelijkheid + extra cd rek )

  Dvd rek 6x plaats voor 29 DVD's per box Per box los 7,50,- Mogelijkheid tot 1 cd rek voor CD's. Enkele boxen hebben verf plekken maar deze zijn makkelijk te verwijderen omdat de boxen nooit zijn behandeld met lak. Verder geen enkele beschadiging aan hout. Lees meer
 • Headline 1

  Gevonden sleutels

  Verloren bruinen etui met sleutelbos in Linne. Terug te bezorgen tegen beloning 0622485878 Lees meer

Laatste reacties