Algemeen

Vanaf 11 oktober 2018 ook in Nederweert !
HUMANITAS MIDDEN-LIMBURG gaat fors uitbreiden!

Door Gilsing lokale media

Na een Formulieren Steunpunt Humanitas in Weert op Brede school Markeent en in het Bibliocenter ingericht te hebben, gaan op 11 oktober ook in de wijk Keent bij KEENT ONDERNEEMT in Weert en bij STICHTING DE GUNNERIJ in Nederweert de deuren open voor deze vorm van hulpverlening.
Er komen bij deze organisaties veel vragen binnen voor hulp en ondersteuning bij het formulieren invullen (de mensen zien door de bomen het bos niet meer), en vaak staat er een grote doos onder de brievenbus met veel ongeopende brieven, veelal van belastingdienst, deurwaarder e.d., waar ze zich geen raad mee weten.
Formulieren Steunpunt Humanitas helpt deze mensen daarbij, als ze het zelf even niet redden.
Wij zijn laagdrempelig en mensen/ouders schamen zich niet om ook met hun vragen over opvoeding, gezin en de vele regels in onze maatschappij bij ons te komen. Maatschappelijke Ondersteuning Humanitas gaat samen met hen op zoek naar mogelijke oplossingen, en we begeleiden hen daarbijtotdat ze weer zelfstandig kunnen functioneren. Elke week is er bij elk Formulieren Steunpunt een inloopspreekuur van twee uur waar de mensen met hun vragen binnen kunnen lopen, en de hulp van de vrijwilligers van Humanitas is helemaal gratis!
Humanitas Midden-Limburg gaat, in navolging van bij Fatima-aan-zet ook bij Keent Onderneemt en De Gunnerij Info-shops houden. Allerlei belangrijke thema’s van Humanitas kunnen daar aanbod komen: EENZAAMHEID, VERLIES, OPVOEDEN, OPGROEIEN, DETENTIE, SCHULDEN, THUISADMINISTRATIE EN MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING.
De openingstijden van het inloopspreekuur zijn bij KEENT ONDERNEEMT, Sint Jozefskerkplein 3, Weert op donderdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur. En bij Stichting DE GUNNERIJ, Lambertushof 2, Nederweert op donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur. U BENT VAN HARTE WELKOM!
U kunt HUMANITAS MIDDEN-LIMBURG bereiken op:
Per email: middenlimburg@humanitas.nl Per telefoon: 06 57179172

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Bromscooter HondaVision Met-in

  Te koop HondaVision met-in bromscooter,goed onderhouden met electrische starter/kickstarter.Met topkoffer.Bouwjaar 1995.Km 15.500. Lees meer
 • Headline 1

  Mini tuinvijver

  Gratis af te halen mini tuinvijver afm 78 x 63 x 37 cm. tel 0475-565311 Lees meer
 • Headline 1

  interieur verzorgster

  Bent u op zoek naar hulp in de huishouding. Dan wil ik u graag laten weten dat ik beschikbaar op verschillende dagen. Wilt u een ervaren poets hulp kunt u mij gerust bellen of e mailen. Met vriendelijke groet, Hermans Lees meer
 • Headline 1

  3 accu,s en 1 oplader voor Sony camera AX 55

  Ter overname 3 accu voor Sony camera AX 55 ( en andere series) 1 x orginele Sony accu en 2 x Hama accu,s 1 x orginele oplader. Accu,s werken prima en ook oplader is perfect in orde. Alleen de camera is helaas kapot en niet meer te herstellen. Af te halen voor 40 € Opsturen kan ook maar dan komen er verzendkosten bij. Lees meer
 • Headline 1

  Citroën Xsara 1.6i

  Te koop; Citroën Xsara 1.6i Coupe Garage onderhoud beschikbaar. Nieuwe banden, APK tot juni 2020 Lees meer

Laatste reacties